Mercedes Benz C63 AMG

Se spunea inainte de expozitia de la Geneva ca Mercedesul nu mai poate tine pasul marile producatoare de masini de lux din Europa. Unii criticau Firma Mercedes Benz ca se axeaza prea mult pe confortul si designul masini si ca performantele masinii lasa de dorit in comparative cu rivalele sale.

Din fericire Mercedes a dat un raspuns in cea mai mare gala de prezentare a masinilor uimind pe toata lumea. Bineinteles ca masina a impresionat prin statut design si comfort insa multi si-au pus problema daca masina indeplineste si cerintele de performanta. Masina nu a fost testata de foarte multi soferi asa ca nu putem da un verdict insa destui specialisti din domeniu s-au pronuntat si de la ei am aflat ca masina trece peste standardele cerute insa nu cu mult.

Totusi o masina a carui piese nu gasesti la orice magazin de piese auto Mercedes trebuia sa intreaca asteptarile cu mult si standerdele sa fie mai ridicate. Din fericire masina are mici defecte care pot fi trecute cu vederea. Multi sau plans de zgomotul motorului insa cum ar fi vrut ce care critica sa sune un motor de 6,2 litrii V8 care mai dezvolta pe deasupra si 507 CP, cu 56 CP mai mult decat cea prezentata anul trecut ca fiind cea mai tare masina Mercedes in 2012.

Masina nu este una care sa o dai la dezmembrari Mercedes vito ci este o bestie care ajunge la 100km/h in 4.1 secunde si are o viteza maxima de 280 km/h. C63 nu este printre cele mai rapide insa este cea mai echilibrata pentru ca ofera si comfort si lux si deshiar daca au fost criticati ca nu fac o masina cu performante de top cei de la Mercedes nu s-au lasat influientati si au construit o masina care sa le aduca profit nu faima datorita performantelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu