Tu iti cumperi piesele auto online?

Piata online din Romania s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani de zie, astfel au aparut tot mai multe magazine de piese auto online. Oferte peste oferte, diverse preturi, calitati diferite ale pieselor auto.

Un magazin ce comercializeaza piese auto online trebuie sa ofere clientului siguranta si incredere, deoarece el nu vede piesele auto ce le comanda inainte sa le plateasca, ci dupa ce face plata iar piesele ii ajung acasa prin curier. Asadar, magazinele de piese auto online trebuie sa ofere incredere inca de la prima accesare a siteului. Chiar daca nu sunt foarte cunoscute sau brandul nu este foarte dezvoltat, unele magazine online comercializeaza piese auto de calitate si practica preturi accesibile oricarui buzunar. Un exemplu bun de magazin din aceasta categorie este magazinul Auto-on.ro .

Inca de la prima accesare a magazinului, datorita designului simplu, a structurii si a organizarii produselor magazinul ofera o oarecare incredere clientului. Chiar daca un client nu are cunostinte avansate de navigare pe internet, pe acest site poate gasi informatiile despre produsele de care este interesat iar comanda o poate face foarte simplu. Comenzile pe acest site se pot face atat online cat si telefonic. Astfel daca nu esti foarte sigur de anumite piese auto pe care vrei sa le comanzi online poti suna la numerele de telefon afisate pe site pentru a cere informatii suplimentare.

Daca alegeti sa comandati piese auto online din acest magazin si acele piese nu se potrivesc cu modelul respective de masina le puteti trimite inapoi si veti primi altele, astfel incat sa se potriveasca cu modelul de automibil dorit. In cazul in care comenzile sunt ceva mai marisoare, veti beneficia si de transport gratuit oriunde in tara.

Eu unul recomand comandarea de piese auto online din magazinele online din Romania, pentru doua avantaje principale: econimisiti timp si de multe ori economisiti si bani. Doua aspecte foarte inportante in zilele noastre, foarte aglomerate.

6 comentarii:

  1. Buna ziua,
    am rasfoit acest blog si nu am gasit o pagina de contact.
    Doream un schimb de link cu blogul meu pe nisa auto http://www.60kell.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, noi am adaugat link spre site-ul dvs. in footer si in dreapta la link-uri utile!!

      Ștergere
  2. Link-ul a fost adaugat in sectiunea Parteneri.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici gasesti piesele auto potrivite la preturile dorite!
    Indiferent de marca vehiculului tau!

    http://www.autovestshop.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant articolul. Caut de ceva timp piese pentru masina mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am cumparat recent piese de salstil,au si o si o pagina unde iti introduci datele masini si primesti oferta pentru orice model.

    RăspundețiȘtergere